Proiect finalizat pentru depunere primării

resurse bugetare participativa

Guvernul Orban se pregătește de aprobarea legii bugetului pentru anul 2020, iar calendarul bugetar conform legii nr 273/2006 prevede ca în 15 zile de la aprobarea bugetului primăria să definitiveze bugetul local și să îl facă public. Iar în alte 15 zile cetățenii pot depune contestații la proiectul de buget.
Aceasta este perioada în care se poate solicita primăriei să încludă procesul de bugetare participativă pentru bugetul local începând cu anul 2020.

Pentru cei care doresc și au timp să depună la primărie această solicitare, punem la dispoziție o serie de documente necesare pentru această acțiune. Sunt documente finalizate, folosite în procesul de bugetare participativă la mai multe localități din România și trebuie doar completate cu specificul local.

Toate aceste documente pot fi preluate de la pagina
www.bugetare-participativa.ro/resurse/ (Site-ul este în construcție încă și este nevoie de înregistrare pentru a putea downloada fișierele)

Avem rugămintea de a ne anunța dacă ați depus acest proiect și pentru ce localitate fiindcă lucrăm și la o hartă interactivă cu stadiul proceselor de bugetare participativă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.